Organisatie - Bedrijf


Vijf mensen die hun enthousiasme, kennen en kunnen bundelen, dat is www.coachingplatform.be
Persoonlijk leiderschap, Leidinggeven en Communicatie staan centraal. Wat we willen is ondersteuning bieden aan bedrijven of organisaties in hun proces van voortdurende ontwikkeling zodanig dat ze mooie resultaten kunnen neerzetten mét medewerkers die vreugde beleven op het werk.

Feedback? Lastige gesprekken? 
Benieuwd zijn', 'Waarderen' en 'Betrokken Confronteren' vormen de basis. Het lijkt op communicatietraining maar de impact is zodanig dat het je kijk op relaties grondig kan bijsturen, richting 'meer vreugde'.

Het inzetten van deze vaardigheden brengt meer vreugde in je dagdagelijkse babbels en geeft vertrouwen bij moeilijke gesprekken. Je brengt je mening met meer gemak en ontdekt dat van mening verschillen boeiende gesprekken kan opleveren.

Je krijgt een andere kijk op communicatie en je relaties veranderen mee. Zo kan het thuis of bij vrienden een belangrijke hefboom zijn naar een fijner samenleven. Bedrijven/organisaties vinden in deze aanpak een ongewoon maar zeer waardevol kader voor evaluatie en feedbackgesprekken.

www.coachingplatform.be

info@coachingplatform.be